Susan van Berkel

Spiritueel therapeut en helderziend medium

Dochtertje genezen van groeiangst

"Goed nieuws over onze dochter! Je behandelt haar - en ons als ouders - al een tijdje vanwege medische problemen. Onze dochter was bang om te groeien en om op eigen benen te staan. We hebben een enorme vooruitgang in haar hele welzijn gezien door jouw behandeling en door het veranderen van ons gedrag als ouders. Wij hebben ingezien dat zij weinig vertrouwen had in zichzelf. Door jouw advies hebben wij haar gestimuleerd in haar zelfvertrouwen. Je hebt ons ook doorverwezen naar een arts. Bij ons laatste bezoek aan de kinderarts bleek dat jouw behandeling goed is aangeslagen. Want onze dochter is in vier maanden maar liefst 4,2 centimeter gegroeid! En ze is nu fysiek helemaal zoals ze behoort te zijn als een kind van haar leeftijd. Ze is niet meer bang om te groeien. Hier zijn we erg blij mee. Bedankt Susan!"

Naar het licht gestuurd

"Begin juli ben je bij ons geweest, in verband met de boze, verdrietige mevrouw die onze dochter Melissa steeds zag. Hoewel ik me al honderd keer heb voorgenomen te mailen, is het er niet van gekomen om je te bedanken voor de oplossing. Melissa heeft nog een paar weken over de mevrouw gesproken. In de zin van dat ze verstopt was of naar een ander huis was gegaan. Maar sinds begin augustus heeft ze het er helemaal niet meer over. Zojuist heb ik toch nog even gecheckt, maar de vrouw is definitief verdwenen. Voor nu in ieder geval bedankt, ik hoop dat dit het was met betrekking tot Melissa's gevoeligheid voor energie. Zo niet, dan ben ik blij over een betrouwbaar adres te beschikken van iemand die ons kan helpen." 

Kinderwens vervuld

"Toen ik voor het eerst bij Susan kwam, had ik al hulp gezocht bij een paar psychologen en een psychotherapeut. Maar ik had nooit het gevoel dat mijn problematiek werd opgelost. Ik bleef vastzitten. Opgeven zit niet in mijn aard en toen kwam Susan op mijn pad. Net op het moment dat ik tegen een fikse depressie aan zat. Voor het eerst had ik het gevoel dat ik werd begrepen. Susan zag precies waar mijn depressie vandaan kwam. Dankzij de hulp van Susan en mijn eigen doorzettingsvermogen, voel ik me veel gelukkiger en sterker. Wat Susan ook zag, voordat ik het zelf wist, was dat mijn eileiders verkleefd waren. Dit werd later ook bevestigd door de gynaecoloog. Dus als ik op natuurlijke wijze zwanger was geworden, was dit levensgevaarlijk geweest. Ook dit werd bevestigd door de gynaecoloog. Susan had me het advies gegeven opnieuw contact op te nemen met de huisarts en naar de gynaecoloog te gaan. De huisarts in kwestie wilde dit in eerste instantie niet doen, maar met de informatie van Susan heb ik gestaan op een doorverwijzing naar een vruchtbaarheidskliniek. Na verschillende onderzoeken bevestigde de arts daar de 'voorspelling' van Susan: mijn beide eileiders waren erg verkleefd en het zou me mijn leven kunnen kosten om op een natuurlijke manier zwanger te worden. Dus ben ik met een IVF-behandeling direct zwanger geworden. Ik heb het levenslicht kunnen schenken aan twee prachtige dochters."

Oorzaak depressie gevonden

"De sessies bij Susan ervaar is als zeer prettig. Ik voel me op m’n gemak bij haar, mede door haar enthousiasme, humor, inlevingsvermogen en positieve instelling. Ik voel me echt begrepen. Dat echt begrepen voelen, is iets wat ik heb gemist bij de verschillende psychologen waar ik onder behandeling ben geweest. Ook merkte ik dat tijdens de behandelingen door psychologen niet naar de echte oorzaak van mijn depressie werd gekeken. Er werd alleen maar gewerkt aan de oplossing door middel van algemene gedragsregels en leefstijladviezen. Susan zag door haar helderziendheid vrijwel direct de oorzaak van mijn depressie en wist de juiste behandeling voor mij. Ik volg nu sinds een aantal maanden gesprekken bij Susan en merk al meer vooruitgang dan in al die jaren therapie bij de psycholoog. Ik zit lekkerder in mijn vel, begin mijn eigen kracht weer te voelen en kan beter bij mezelf blijven. Ik ben blij dat ik bij Susan terecht ben gekomen en heb er door haar hulp en steun vertrouwen in dat ik me steeds beter zal gaan voelen!"

De kern te pakken

"Ik verwachtte niet veel meer. Dat is namelijk wat mij is geleerd: ik kan niets en ik zou niets bereiken. Ik kon mij er niet bij neerleggen. De jaren dat ik mijzelf steeds meer verloor, vorderden. Ik had het gehad, vroeg mijzelf af voor wie ik het deed. Waarom een leven leiden dat ik niet wilde? En waar ik niet uit kon komen? Naast het feit dat ik geloofde in wat mij al die jaren was verteld, was de angst door al de slaag mij teveel. Angst regeerde mijn leven. Ik stuitte op een interview met Susan van Berkel, de foto liet een chique dame zien. Het interview ging over haar werk als helderziende. Ik was gefascineerd. Immers, als ik iets niet weet, betekent het nog niet dat het niet bestaat. Ik besloot te bellen, ik voelde dat ik dat moest doen. Ze was niet thuis. Ik zat in het park en plotseling ging mijn mobiel. Susan belde uit Ierland, waar ze haar workshops gaf. Wat ze vertelde was ongelooflijk, maar ik voelde in mijn hart dat het waar was. Ze had de kern te pakken. Ik weet nu dat de wereld te mooi is om boos te blijven. Susan, mijn dank is groot."

Lezing van harte aanbevolen

"Voor elk probleem is een weg. Zit je met vragen met betrekking tot persoonlijke blokkades of problemen in de relatie met je partner, kinderen of ouders? Susan van Berkel biedt een helpende hand. Dankzij haar helderziende gave kan zij de werkelijke oorzaken naar boven brengen. Iets wat psychologen en psychiaters niet kunnen signaleren, omdat zij geen paranormale vermogens in hun beroepspraktijk inzetten."

Bron: Aanbeveling in de nieuwsbrief van het Centrum voor Yoga en Welzijn, naar aanleiding van een lezing van Susan van Berkel.

Hoe werk ik?

Susan van BerkelElk mens kan gelukkiger in zijn leven zijn dan hij of zij denkt.

Je hulpvraag kan ik zien via foto's door de beelden, die ik doorkrijg.

Bijvoorbeeld stress, relatieproblemen, problemen op het werk, depressie en moeheid (burn-out). Kortom, vastzitten in je leven en niet weten hoe je daarin gelukkig wordt en verder kunt.

Telefonisch Consult

telefonische consultenVoor een telefonisch consult kunt u mij bellen via 06 - 26 16 00 82 of 030 - 67 044 48.
Via Whatsapp kunt u mij bereiken op het nummer 06 26 16 00 82.
Ook kunt u mij mailen via het contactformulier om een afspraak te maken. De kosten van een telefonisch consult bedragen:
€ 50,- voor 45 minuten,
of € 60,- voor 60 minuten.