Susan van Berkel

Spiritueel therapeut en helderziend medium

De aura, een energieveld

Mensen, dieren en de natuur worden omringd door een energieveld. Dit energieveld noemen we ook wel de aura. In de aura zitten vaak energieën die niet van jou zijn en die jouw gezondheid op een negatieve manier beïnvloeden. Dit kan klachten veroorzaken waarvan je last hebt. Ik kan deze verkeerde energieën bij je weghalen.

Ik neem ze bij een aurareading waar als zwarte vlekken. Een zwarte vlek op je schouder kan bijvoorbeeld betekenen dat je teveel van anderen op je schouders hebt genomen. Zo zijn er vele klachten die ik mag zien. 

Tijdens een aurareading mag ik zien waar de klachten vandaan komen. Soms krijg ik ook beelden, waar de klachten zitten in het lichaam. Ik reinig je aura en haal de verkeerde energieën bij je weg. Hierdoor kunnen veel klachten verdwijnen. Raadpleeg wel altijd een arts of specialist.

Hoe werk ik?

Susan van BerkelElk mens kan gelukkiger in zijn leven zijn dan hij of zij denkt.

Je hulpvraag kan ik zien via foto's door de beelden, die ik doorkrijg.

Bijvoorbeeld stress, relatieproblemen, problemen op het werk, depressie en moeheid (burn-out). Kortom, vastzitten in je leven en niet weten hoe je daarin gelukkig wordt en verder kunt.

Telefonisch Consult

telefonische consultenVoor een telefonisch consult kunt u mij bellen via 06 - 26 16 00 82 of 030 - 67 044 48.
Via Whatsapp kunt u mij bereiken op het nummer 06 26 16 00 82.
Ook kunt u mij mailen via het contactformulier om een afspraak te maken. De kosten van een telefonisch consult bedragen:
€ 50,- voor 45 minuten,
of € 60,- voor 60 minuten.