Susan van Berkel

Spiritueel therapeut en helderziend medium

Telefonische Consulten

telefonische consultenVoor een telefonisch consult kunt u mij bellen via mobiel 06 - 26 16 00 82, vast 030 - 670 4448 of mailen via het contactformulier om een afspraak te maken. De kosten van een telefonisch consult bedragen € 40,- voor 30 minuten of € 75,- voor 60 minuten.

Lees meer: Telefonische Consulten

Healing

Wat is healing? Je kunt spanning, onrust, verdriet, emotionele pijn of fysieke pijn voelen en niet weten waar die vandaan komt. Tijdens een healing mag ik via beelden zien waar de oorzaak ligt. Door contact te maken met jouw innerlijk, verlicht ik de klachten die jij hebt. Tijdens de healing vraag ik jou ook om contact te maken met de oorzaak van jouw stress of pijn. Je krijgt dan door hoe jij dit alles los mag laten. Ik help jou hierbij. Dat wat de onrust of pijn veroorzaakt, haal ik weg. Ik stuur het weg. Dat is healing. 

Lees meer: Healing

Helderziende consulten

Helderziende consulten, hoe gaan die in werking?
Hoe kan ik jou helpen en behandelen? Ieder mens dat bij mij komt, volwassene of kind, heeft een andere behandeling nodig.
Ik kan je hulpvraag zien, ik kan zien waar je blokkades zitten.

Bijvoorbeeld in de vorm van verdrietig zijn, angsten, relatieproblemen, stress en moeheid (burn-out).
Kortom, waar je vastzit in je leven en waar je niet weet hoe je verder kunt.
Wat is hier de werkelijke oorzaak van?
Samen met jou leer ik je de positieve gevoelens die je door omstandigheden hebt losgelaten, weer terug te vinden en te herkennen.
Ik help je bij het oplossen van je blokkades. Zodat je de regie behoudt over je hedendaagse leven en weer in balans komt.

Durf je dit aan te gaan, dan komt dit ook ten goede aan je gezondheid!

Lees meer: Helderziende Consulten

Fotoreading, foto's lezen

Ik lees via foto's. Dit heet fotoreading. Op de foto die je meebrengt, kan een partner, huis of kind afgebeeld staan. Of een overleden dierbare. Heb je een vraag over jezelf? Dan hoef je geen foto mee te nemen. Want dan mag ik de beelden zien en voelen via jouw energie. 

Als je mij jouw foto geeft, krijg ik de beelden door die te maken hebben met je vraag. De antwoorden die ik krijg, geven jou het inzicht om verder te gaan. Je begrijpt dan wat jou tegenhoudt om te zijn wie je in je kern bent.

Lees meer: Fotoreading

De aura, een energieveld

Mensen, dieren en de natuur worden omringd door een energieveld. Dit energieveld noemen we ook wel de aura. In de aura zitten vaak energieën die niet van jou zijn en die jouw gezondheid op een negatieve manier beïnvloeden. Dit kan klachten veroorzaken waarvan je last hebt. Ik kan deze verkeerde energieën bij je weghalen.

Lees meer: Aurareading

Hoe werk ik?

Susan van BerkelElk mens kan gelukkiger in zijn leven zijn dan hij of zij denkt.

Je hulpvraag kan ik zien via foto's door de beelden, die ik doorkrijg.

Bijvoorbeeld stress, relatieproblemen, problemen op het werk, depressie en moeheid (burn-out). Kortom, vastzitten in je leven en niet weten hoe je daarin gelukkig wordt en verder kunt.

Telefonisch Consult

telefonische consultenVoor een telefonisch consult kunt u mij bellen via 06 - 26 16 00 82 of 030 - 67 044 48.
Via Whatsapp kunt u mij bereiken op het nummer 06 26 16 00 82.
Ook kunt u mij mailen via het contactformulier om een afspraak te maken. De kosten van een telefonisch consult bedragen:
€ 50,- voor 45 minuten,
of € 60,- voor 60 minuten.