Susan van Berkel

Spiritueel therapeut en helderziend medium

Helderziende consulten

Helderziende consulten, hoe gaan die in werking?
Hoe kan ik jou helpen en behandelen? Ieder mens dat bij mij komt, volwassene of kind, heeft een andere behandeling nodig.
Ik kan je hulpvraag zien, ik kan zien waar je blokkades zitten.

Bijvoorbeeld in de vorm van verdrietig zijn, angsten, relatieproblemen, stress en moeheid (burn-out).
Kortom, waar je vastzit in je leven en waar je niet weet hoe je verder kunt.
Wat is hier de werkelijke oorzaak van?
Samen met jou leer ik je de positieve gevoelens die je door omstandigheden hebt losgelaten, weer terug te vinden en te herkennen.
Ik help je bij het oplossen van je blokkades. Zodat je de regie behoudt over je hedendaagse leven en weer in balans komt.

Durf je dit aan te gaan, dan komt dit ook ten goede aan je gezondheid!

 

De kern van je probleem

Ben je niet gelukkig? Zit je niet lekker in je vel? Dan mag ik hiervan de oorzaak zien. Ik zie bij mijn cliënten de negatieve energieën die invloed hebben op de persoon die ze van nature zijn. Ik benoem de kern van jouw probleem. Die kern leg ik aan jou uit, zodat jij verder kunt in je leven. Zonder afhankelijk te blijven van de problematiek waarin je vastzit. Ik kan je helpen, als je blijft luisteren naar je gevoelens. Veel klachten kunnen worden genezen als je luistert naar je innerlijke gevoel, je intuïtie; de kern van wie je werkelijk bent. Hierop zijn mijn helderziende readings en therapieën gericht.

Wat mag ik zien? Bijna niets is mij vreemd op psychisch gebied.

  •     Verdriet
  •     Angsten
  •     Fobieën
  •     Relatieproblemen
  •     Depressies
  •     Niet gelukkig zijn op je werk

Werkelijk genezen

Het verschil tussen het werk van psychiaters, psychologen en andere hulpverleners en mijn behandelmethode, is dat ik snel de bron zie van waaruit het probleem is ontstaan. Als je de werkelijke oorzaak ziet, kun je genezen. Dan kun je worden verlost van innerlijke blokkades en zal er een nieuwe weg voor je opengaan.

Arts, psycholoog of psychiater

Ik ben helderziend medium, spiritueel coach en spiritueel therapeut. Ik verwijs mensen zo nodig door naar psychiaters en psychologen. Zodat je vanuit een andere invalshoek ook geholpen kunt worden.

Ik ben geen arts of specialist. Medische diagnoses kan ik je niet geven. Raadpleeg daarom altijd een arts. Stop na behandelingen nooit met je medicatie zonder overleg met de arts.

Hoe werk ik?

Susan van BerkelElk mens kan gelukkiger in zijn leven zijn dan hij of zij denkt.

Je hulpvraag kan ik zien via foto's door de beelden, die ik doorkrijg.

Bijvoorbeeld stress, relatieproblemen, problemen op het werk, depressie en moeheid (burn-out). Kortom, vastzitten in je leven en niet weten hoe je daarin gelukkig wordt en verder kunt.

Telefonisch Consult

telefonische consultenVoor een telefonisch consult kunt u mij bellen via 06 - 26 16 00 82 of 030 - 67 044 48.
Via Whatsapp kunt u mij bereiken op het nummer 06 26 16 00 82.
Ook kunt u mij mailen via het contactformulier om een afspraak te maken. De kosten van een telefonisch consult bedragen:
€ 50,- voor 45 minuten,
of € 60,- voor 60 minuten.