Susan van Berkel

Spiritueel therapeut en helderziend medium

Fotoreading, foto's lezen

Ik lees via foto's. Dit heet fotoreading. Op de foto die je meebrengt, kan een partner, huis of kind afgebeeld staan. Of een overleden dierbare. Heb je een vraag over jezelf? Dan hoef je geen foto mee te nemen. Want dan mag ik de beelden zien en voelen via jouw energie. 

Als je mij jouw foto geeft, krijg ik de beelden door die te maken hebben met je vraag. De antwoorden die ik krijg, geven jou het inzicht om verder te gaan. Je begrijpt dan wat jou tegenhoudt om te zijn wie je in je kern bent.

 

Luisteren naar je ware zelf - je intuïtie - brengt je altijd daar waar je wilt zijn. En het brengt je altijd naar datgene wat jou gelukkig maakt. Je intuïtie is net als een schip met een goede kapitein, die je veilig aan wal brengt om te kunnen genieten van het moois in je leven op deze aarde. De blokkades die jou daarvan weerhouden, lees ik via de foto's. Zodoende krijg jij het antwoord om verder te kunnen gaan in dit leven. 

Digitale fotografie is toegestaan, maar gelieve wel je mobiele telefoon tijdens de reading uit te zetten.

Hoe werk ik?

Susan van BerkelElk mens kan gelukkiger in zijn leven zijn dan hij of zij denkt.

Je hulpvraag kan ik zien via foto's door de beelden, die ik doorkrijg.

Bijvoorbeeld stress, relatieproblemen, problemen op het werk, depressie en moeheid (burn-out). Kortom, vastzitten in je leven en niet weten hoe je daarin gelukkig wordt en verder kunt.

Telefonisch Consult

telefonische consultenVoor een telefonisch consult kunt u mij bellen via 06 - 26 16 00 82 of 030 - 67 044 48.
Via Whatsapp kunt u mij bereiken op het nummer 06 26 16 00 82.
Ook kunt u mij mailen via het contactformulier om een afspraak te maken. De kosten van een telefonisch consult bedragen:
€ 50,- voor 45 minuten,
of € 60,- voor 60 minuten.